Yeni bir phishing yöntemi daha !, bugün maillerimi kontrol ederken konusu "Bank of America Alert: Your account has been blocked" olan bir mail geldiğini gördüm, maili açtığımda mail onlinebanking@bankofamerica.com adresinden geliyor gibi görünsede siz maile cevap yazacak olursanız cevap akstcanacondamnsdgs@anaconda.net adresine gidiyor, mailde aslında geçersiz girişlerden dolayı bana doğrulama için internet şubeciliğine giriş yapmamı söyliyorlar ve giriş yapmak için sing in to Online Banking bağlantısına tıkla diyor ancak bağlantıya tıklamadan önce adres satırına bakınca garip bir şey daha farkediyoruz, tıklayacağımız bağlantı aslında bizi fake bir site üzerinden bankofamerica sitesinin klonuna götürüyor bağlantı adresi bu http://runge.it/www.bankofamerica.com/login-secure/repution/bankofamerica/online_bofa_banking/e-online-banking/index.htm, kısaca eğer böyle bir mail gelir ise sakın maile cevap felan vermeyin, zira adamlar senaryoyu güzel yapmış ancak dikkat edince farkedilmeside haliyle zor olmuyor.

Ekleyen: Fatal1ty